24 uursservice
24 uursservice

Geen bandje, maar de stem van iemand die van wanten weet. En die direct de juiste oplossing voor uw problemen regelt. Dat kunt u verwachten als u ons belt op 0852-73 80 00. Ons telefoonnummer voor vakkundige hulp de klok rond. Elke dag van het jaar.

Hebt u bijvoorbeeld een verstopte riolering? Dan verhelpen wij het probleem én we kijken gelijk wat we kunnen doen om deze problemen in de toekomst te voorkomen.

Ook bij andere calamiteiten kunt u dag en nacht een beroep op ons doen! De deur op slot en de sleutel nog binnen? Het kan iedereen overkomen. Wij zorgen ervoor dat u weer naar binnen kunt. Zonder overlast en met minimale schade.

Storingsnummer 0852-73 80 007 of per e-mail via info@vangamerenjr.nl

Riool of afvoer verstopt? Tijd voor een specialist

Verstopte afvoer, gootsteen of toilet: problemen met uw riool komen altijd ongelegen. Wij weten hoe vervelend water- en stankoverlast zijn. Daarom staan wij voor u klaar. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Kapotte ruit, de CV ketel in storing. Niets is voor onze monteurs te gek. Of het nu overdag of s’avonds is wij staan voor u klaar. Zo komt u met ons in contact:

  1. Bel 0852-73 80 00; 24 uur per dag.
  2. Laat u door ons terugbellen

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u direct terug. Geen wachtrij, geen keuzemenu en direct iemand aan de lijn met verstand van zaken.

Bel me terug