Bedrijf

Over Van Gameren Jr. B.V.

Van Gameren Jr. BV in Tuil is een familiebedrijf, opgericht in 1952 door de opa van mede-eigenaar Ad van Gameren. Het begon met bestratingen, maar al snel kwamen grondwerk, riolering en tuinaanleg erbij. De vader van Teun en Ad wist het bedrijf verder uit te bouwen, een proces dat de derde generatie de afgelopen decennia heeft voortgezet.

Image

Vandaag

De huidige directie kijkt met een vooruitziende blik naar de ontwikkelingen in de grond-, weg- en waterbouw. Zo mag van Gameren jr. BV een voorloper genoemd worden op het gebied van werkomstandigheden, gezondheid en duurzaamheid. Het bedrijf participeert actief in onderhandelingen over relevantie en noodzakelijkheid van ARBO-eisen.

Kiezen voor Van Gameren jr. BV is kiezen voor zekerheid.

  • Zekerheid in het voortraject; een scherpe calculatie zonder verrassingen achteraf
  • Zekerheid tijdens het werk; kwaliteit en bewaking van de tijdsplanning
  • Zekerheid tot na de oplevering; nazorg is bij Van Gameren vanzelfsprekend
  • Zekerheid van een stabiel en betrouwbaar familiebedrijf

Ervaring, investeringen en gedrevenheid hebben van Van Gameren jr. BV een sterk en stabiel bedrijf gemaakt. Met eigen personeel, werkmaterieel en transportmiddelen. Door samenwerking met betrouwbare partners in dezelfde of aangrenzende sectoren is er sprake van een brede inzetbaarheid.

Opdrachtgevers

De opdrachtgevers zijn bedrijven, lokale overheden, woningbouwverenigingen en particulieren. Van Gameren jr. BV is ISO en VCA gecertificeerd en denkt als Erkend Leerbedrijf aan de toekomst.

Certificeringen

NEN-en-ISO 9001 certificering

Dit is dé internationaal geaccepteerde standaard voor Kwaliteitsmanagementsystemen; voluit: NEN-EN-ISO 9001:2008. Deze norm geeft de eisen weer voor een kwaliteitsmanagementsysteem die door een organisatie gebruikt kunnen worden om klanttevredenheid te verhogen. Door te voldoen aan de eisen van de klant en aan wet- en regelgeving.

VCA* certificering (ook "Veiligheids Checklist Aannemers" genoemd)

VCA is een certificeerbare controlelijst voor aannemers waarmee zij aan kunnen tonen dat zij onder andere aan de wet- en regelgeving zoals de ARBO-wet voldoen. Tevens bevat deze norm aanvullende eisen om het veiligheidsbewustzijn tijdens het werk te verhogen.

Erkend Leerbedrijf

Bij een erkend leerbedrijf leren jongeren, die een mbo-opleiding in de bouw of infra volgen, het vak in de praktijk. Zo zorgen de bedrijven er zelf voor dat er de komende jaren voldoende goed opgeleide vakmensen beschikbaar zijn.

V.I.H.B. Registratie

Voor het vervoeren, inzamelen, verhandelen en bemiddelen van bedrijfsafvalstoffen of gevaarlijke afvalstoffen in Nederland is vermelding op de VIHB-lijst verplicht. Bedrijven worden op de lijst vermeld, als zij aan alle vereisten voor registratie voldoen.

NIWO vergunning Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie

NIWO vergunning stelt onder andere eisen op het gebied van vakbekwaamheid, kredietwaardigheid en betrouwbaarheid. De vergunningplicht is omschreven in de Wet en Regeling Goederenvervoer WWG.